Valorile noastre

Viziunea și valorile noastre reprezintă un mindset și un fel de a face business dedicate generării de venituri sustenabile pe termen lung și creării de valoare adăugată pentru toate părțile implicate.

Modul nostru de lucru se caracterizează prin lucrul în echipă susținut de o organizație puternică. Acesta include nu doar angajații, dar se extinde și la producători, furnizori, client și consumatori, prin comunitățile în care operăm.

Toată activitatea ROMEGA este profund legată de cele cinci valori de bază ale companiei: importanța clientului, pasiunea, antreprenoriatul, spiritul de echipă și integritatea. Acestea sunt repere vizibile în fiecare segment al lanțului de activitate – de la alegerea surselor de materie primă până la atribuirea responsabilităților către părțile implicate.

Importanța clientului

Clienții noștri sunt motivul pentru care existăm. Ne mândrim cu capacitatea nostră de a contribui la succesul lor, oferind produse minunate, servicii ireproșabile și calitate garantată.

Pasiunea

Ne unește pasiunea pentru cacao și ciocolată și ne dorim să oferim tot ce avem mai bun în fiecare zi. Suntem mereu nerăbdători să împărtășim din cunoștințele noastre, iar entuziasmul care ne animă, ne dorim să fie o sursă de inspirație pentru toți.

Antreprenoriat

Ne dorim întotdeauna să fim cu un pas înaintea tuturor. Avem mereu inițiativa de a explora noi tendințe, noi produse, noi soluții, noi piețe și noi feluri de a face business.

Respectul

Respectul pentru toate părțile implicate, indiferent de rasă, gen sau crez, reprezintă fundamentul relațiilor noastre. Acționăm că membri onești, de încredere și fără prejudecăți ai echipe noastre globale.